Underbara träningvärk.

Har haft en otroligt bra dag idag! Åkte på dansträningen i två timmar, underbart. När jag kom hem tog jag en lång och varm dusch. Nu har jag packat väskan, ska åka till farmor och farfar över helgen. Var ett bra tag sedan jag träffade dom, så det ska bli roligt! :) 
 
När jag kommer hem på söndag, då blir det dansträning igen! 
 

Julafton.

Har haft en jättemysig eftermiddag/kväll med min fina släkt idag. Ätit en massa, kollat på Kalle Ankas vänner, dock blev jag väldigt ledsen för att dom tog bort en del saker. Allt blir bara så överdrivet. Det är väl mer rasistiskt att ta bort den svarta dockan? 
Har fått superfina julklappar också, jag är jättenöjd! 
 
* 2800:-
* Halsband
* Armband
* Kalender
* Tåhättor (dans)
* Världens snyggaste pumps.
 
Jag tror att det var allt. :) Jag är hur nöjd dom helst! Tack alla goingar som har gett mig dessa saker, ni är så underbara!
Imorgon åker jag och mormor på middag. Det blir mysigt de! 
Ikväll blir det skype innan jag ska sova, mys. 
 
Hoppas att alla har haft en helt underbar julafton! Snart blir det nyår också. :)
 

Julkänsla?

Somnade runt fem imorse, kunde verkligen inte sova. Så det jag gjorde för att kunna slappna av var att läsa. Skönt att veta att man skulle upp typ halv tio för att åka till stan någon timme senare. Men när jag väl vaknade, fick jag ett sms av Elise som jag skulle på stan med att hon verkligen inte orkade gå på stan idag. Så jag somnade om och sedan kom hon hit och vi fotade en massa. Att sitta och skratta så att man inte kan andas, tårarna rinner och det tar fan aldrig slut. Det är standard när man är med Elise. Gogumman. <3
 
Jaha, då är det jul imorgon då. Allt har gått så otroligt fort, så jag har väl inte hunnit fått den här julkänslan än? Men det kommer imorgon, hoppas jag! :)
 
 
 
Har märkt att jag inte kan vara speciellt seriös. Men vem bryr sig? 
GOD JUL PÅ ER!