JAG ÄR KLAR

Då var det gjort, alla skoluppgifter är redovisade! Och jag blir godkänd, vilken är en vinst för mig. Som jag har krigat och kämpat för detta och nu är det klart. Helt underbart! 

Stack sedan iväg till Andrea och fixade mina naglar och jag är HUUR nöjd som helst! Åh, vad hon är bra! 
Snart ska jag göra mig i ordning för att åka på middag med mina töser, ska bli riktigt mysigt!


Ahhhh 😍

Skärpning

Okej lol. Här händer det inte mycket, pinsamt. Men jag har haft en massa att göra (faktiskt inte, men nog för att jag ska bli knäpp i skallen). 

Det jag har gjort de senaste dagarna är att ha flyttat butiken till en annan lokal, så idag hade vi invigning! Riktigt kul att se resultatet av allt slit som vi krigat på med. 
Ikväll är det även mösspåtagningsbalen, men jag är inte där. Har inte råd, lust eller ork. Varför kan inte jag vara mer som andra ungdomar för? Haha, men jag sitter ärligt hellre hemma i soffan och tar det lugnt. Tråkigt, men vafan. 

Har även fikat ett antal gånger med min kära vän Emma, vi kan det här med att ta spontana fikatillfällen. Love it. 

Imorgon ska jag iväg och redovisa min sista (!!!!) uppgift. Crazy. Helt sjukt osv. Sedan ska jag åka till bästa Andrea och fixa mina naglar inför studenten. Spännande!! Och på kvällen ska jag och Emma X2 iväg och käka go middag och ta något glas. Ser verkligen fram emot en kväll med mina tjejer. ❤️