Snaaart

Blir ett snabbt inlägg innan det är dags att hoppa i säng. 
Julafton om fem minuter, kan knappt förstå det. Tiden har gått så extremt fort, det blev ju nyss december känns det som. Men det ska bli mysigt att få fira med släkten imorgon! 🎅 
💅💁

No regrets

Känns hur skönt som helst att ha lov nu. Är så otroligt skolless nu så det är inte sant, så ett lov nu är inte helt fel. Skön dag idag, hade knytis på lektionen idag. Haha, jag tog med mig plastmuggar. Det är det som jag kan fixa utan att skämmas... 
Slutade halv tolv, så efter skolan skulle jag gå på stan med Lollo. Hur mysigt som helst! Kom hem halv sju, så det blev en riktig långdag på stan. :) 
 
Jag har blivit riktigt sugen på att börja gymma.. Så får se hur det blir med den saken! :)
Nu blir det ett litet ryck i pluggandet, vill inte sitta på jullovet och vara stressad över den uppgift jag har kvar. Och ja, jag jobbar bäst på nätterna. Inte en bra kombination när det är skola dock..
 
 

De gäller å va tuff, inte sårbar

Somnade på kanske det bästa sättet igår, nämligen till en ljudbok där Persbrandt pratade. Ojoj, somnade inom typ tio minuter. Hehe.
Bra dag idag, hade pedagogiskt ledarskap där vi ska göra egna spel. Kul att göra något annat på lektionerna! Så nästa fredag ska det komma barn som ska få prova på våra spel, hehe. 
 
Som vanligt har inte jag något planerat i helgen. Lär väl sitta och plugga, så jag får bort de sista uppgifterna. Lagomt roligt, men nödvändigt. 
Ska även försöka ta mig ut till stallet också och mysa med hästen min. <3
 
the simpsons ♡