Addicted to you

Vad har jag gjort nu den senaste tiden? Jag har varit hos syster mer än hemma och vi har bara myst en massa. Skönt att tänka på något annat och bara sitta och skratta som en tok. Så nu börjar allting kännas lite lättare igen kan jag ärligt säga. Det är långt ifrån bra, men det börjar sakta gå uppåt nu. 
 
Om ca en månad blir jag 18 och jag kan inte vänta. Då ska jag unna mig saker som jag inte har kunnat gjort förut och framför allt ska jag känna att jag är värd det. Att jag ska göra det här för att jag har gått igenom så mycket skit och nu är det min tur att leva. Jajjamen, det ska bli en stor dag! 
 
Jag har så fina människor runt omkring mig, familj och vänner. Jag kan inte tacka dem tillräckligt, för vad de gör för mig. Man märker vilka som är äkta, som står vid ens sida vad som än händer. Ni är underbara. <3

Bra bild med bra ljus. Lol

Kaos

Vet inte vad jag ska skriva. Men känner ändå för att skriva ett inlägg, för att försöka fokusera på något annat. Antar att det här inlägget blir till mig själv. 
 
Än en gång inser man hur lätt det är att någonting händer och jag kan inte fatta hur mycket man ska behöva uppleva. 5 trauman på 5 år. Är fortfarande i chock och jag bryter ihop för minsta lilla. Ta aldrig någon för givet, för man har verkligen ingen aning om hur länge man har personen vid din sida. Jag har inte mist någon denna gång, men det var nära. 
Mitt i allt kaos så har min stora önskan blivit min! Nämligen Vanessa, min egna lilla katt. 
 
Det gäller att försöka se allting från den positiva sidan, även fast det är sjut svårt i den här situationen. Haha, det här inlägget blev knas, men det får lov att bli det. 
 
 
Min lilla tuss ❤️️