Öh

Vaknade vid typ halv fem av en vidrig mardröm, så himla typiskt. Lätt att somna om sen då? Nej, inte direkt. Kikade lite på mobilen och sådär, allt för att få bort drömmen så att jag kunde somna om igen. Jag vet inte hur det är för andra, men försöker jag somna om på direkten efter en mardröm, så kommer jag oftast tillbaka i drömmen där jag vaknade. Öh. 
 
Jag har tack och lov inga lektioner idag, så det jag har gjort idag är att sova. Ikväll är det yoga som sagt och när pojkvännen har hämtat mig så ska jag till gymmet med Tchouma. Det var alldeles för längesedan, så det känns bra att komma tillbaka. 
Och att få somna bredvid min kärlek igen känns hur bra som helst. <3
 
 


Bra söndag

Tog mig en riktig sovmorgon, hur skönt som helst. Gick sedan till mormor och fick mig lite pannkakor, lyxliv. Åkte sedan till stallet, vilket inte kändes så himla motiverande med tanke på snöovädret. Men jag slogs mot snöflingor, krigade mig genom snön (typ) och gosade lite med hästen min innan jag åkte hem igen. 
 
Med en gång tappade jag upp ett hett bad med tanke på att jag var som en isbit. Pratat med min kärlek på facetime, pratat med en uttråkad mamma som sitter på tåget, kramas med katten och lyssnat på musik. 
Fick dessutom sms om att mamma skulle köpa med sig pizza sen, LYX. Bra söndag ändå.
 
Imorgonkväll blir det yoga igen. Sedan hämtar min kärlek mig, oj vad jag saknar honom. 
 


 

Drömmer mig bort

Jag vaknade på fel sida tror jag, haha. Var allmänt less och det mesta kändes jobbigt. Men så tog jag mig iväg till stallet och fixade i ordning där. När jag gick ner till hagen för att lämna hösäckarna, så kom tårarna. Vet inte vad som orskade det, men det var skönt att gråta ut i alla fall. Satt mig i hagen och utan att jag visste om det, så kände jag mulen mot axeln. Världens bästa häst. Hon var längst ner i hagen, men hon kom upp för att mysa. 
Den känslan var obeskrivlig. Så där satt jag och grät som ett barn och hon lutade sitt huvud i min famn. Jag blev som ny kan man säga, hehe. :)
 
Så nu har jag käkat middag och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har förövrigt fått hem min studentklänning, kändes väldigt bra när snön hade lagt sig igen haha. Oj, vad jag längtar. Sommar, baler, student, födelsedag... Åh. 
 
 

Kärlek ❤️