Less

Anledningen till att jag inte har bloggat på länge är för att jag inte har något att skriva. Har bara legat hemma typ och vilat mitt huvud, med tanke på att jag har fått tillbaka huvudvärken som är outhärdlig. Jag blir ärligt talat knäpp. Kan inte vistas bland många människor på grund av ljudnivån och inte heller där det är mycket ljus. Är extremt ljuskänslig och huvudvärken slår till direkt. Vilket gjorde att jag inte kunde/ville gå på 100dagars. Kul osv. 
 
Men idag tänker jag SKITA i vad huvudvärk är och gå iväg till gymmet med Tchouma. Orkar ärligt talat inte sitta och ruttna bort, jag får väl få en sjuhelvetes huvudvärk när jag är klar. Men då har jag åtminstone gjort någonting. 
 
Ja, kan hända att jag är lite bitter. Men alltså. Ja. Blä.
 


 

Alla ❤️ dag

Har haft en jättemysig dag och kväll med min fina pojkvän. Middag på asia wok och sedan bio, whiplash. Den rekommenderar jag VERKLIGEN. Herregud vilken magisk film! 

Ganska nyligen hemkomna och sitter just nu och spelar lite Driveclub. Det skönaste med att komma hem är att ta på sig mjukiskläder, få bort sminket och bara mosa ihop. Hehe 💁Svartvit

Då är det strax dags att åka till remonthagen, igen. Ska träffa neuropsykologen och prata lite. Efter det ska jag gymma med bästa Tchouma och sedan ska jag ta mig till studion för lite dans. 
Bästa sättet att få bort dumma tankar osv, är att träna. 👌


Dessutom är balklänningar provade och jag har nog hittat en som ska bli min. 😍