Mys på stråket!

Igår tog jag mig iväg till stråket för första gången! Hade bästa sällskapet också, Andréa. Hade så otroligt roligt! God mat och dricka, vi pratade om allt som hänt sedan vi träffades och mådde bara så himla bra. Fick finväder också, så allt blev verkligen toppen. 
Åkte hem vid elva och så fort jag la huvudet på kudden så slocknade jag. Haha, var helt slut i skallen. Så skulle jag upp tidigt idag, för att hämta hem min kära mamma ifrån flyget! 
Åkte sedan in till stan för att ta en fika med min saknade vän Emma! :) 
 
Och nu sitter jag här, trött och jävlig. Dags för en dusch och göra sig lite fin för morgondagen! 
 
Och det är nu jag skulle ha haft en massa roliga bilder ifrån gårdagen, men icke. 
 
Oh bother...
weheartit

Perfekt dag med min kärlek

Tittade ut imorse och det såg grått och molnigt ut. Happ, lika bra att ta på sig jeans och kofta på sig idag tänkte jag. Tog bussen in till stan för att tillbringa dagen med min älskade Pelle. Vi strosade runt i några timmar på stan och solen kommer dessutom fram! Mycket trevligt. Jag köpte endast en ny mascara, ekonomiskt och bra. 
Käkade middag med Lollo på Via Grande också och även vi gick runt och myste på ett bra tag innan jag fick skjuts hem av Pelle. 
 
Ikväll får vi se vad jag hittar på, är rätt trött, så hoppas att jag kan få somna relativt tidigt ikväll!
 
 Skrattat så tårarna har runnit

Sitter just nu vid köksbordet, ihopkurad i pojkvännens hoodie och en katt i knäet. Idag har varit en sån där dag då man har varit trött och less, kanske med tanke på att det har regnat mest hela dagen. Så har bara legat i sängen hela dagen och tittat på film. Allt för att undvika tankar och sånt som dyker upp. 
 
Igår hade jag i alla fall en riktigt bra dag. Jag for in till stan för att möta upp Elise på Boda borg. Vi var där i flera timmar och jag skrattade så mycket så att kroppen typ slutade att fungera. Slutade med att man står böjt och kippar efter andan för att man har skrattat som tokar. Sedan skjutsade hon hem mig och satt här fram till ett på natten. 
 
Måste säga att jag stormtrivs i min nya frisyr, känns riktigt bra!