Begging

Dagen har spenderats med min fina vän Emma, och det blev många timmar ute i det fina vädret. Har skrattat som en dåre mest hela dagen, och hur härligt är inte det?  :) 
 
Imorgon blir det skola igen och sedan har jag inga planer. Ska nog gå på stan pch leta efter några byxor, eftersom jag typ inte har ett par som är hela. Sedan drar jag nog hem och pluggar. Med tanke på att det inte är långt kvar i skolan så gäller det att ta sista energin till att göra sitt bästa. 
 

Måste veta mycket mer

Var på bio igår med Emma och kollade på Fast and Furious 6. Den var riktigt bra!! Skulle typ kunna se den igen på bio bara för att den var så bra, haha. Neeeeerd. :)
 
Efter skolan idag, så gick jag och Carina ner till gymmet. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen!
Imorgon blir det en timmes lektion, sedan ska jag träffa mina vänner och mysa. :)
 
Nu blir det en dusch för mig, sedan hoppar jag i säng.  
 
Large
 
 
 

Can´t get enough

Var ledig från skolan idag, väldigt skönt. Tog en sovmorgon, men sedan tog jag tag i en uppgift som jag låg lite efter i, men nu är den klar. För att ta en paus i pluggandet åkte jag och fixade med mitt sommarjobb, skrev något kontrakt typ. Hehe. 
 
Imorgon blir det skola, slutar 15:55. Sedan drar jag till stallet och rider en stund, tanka lite energi. :) Drar sedan hem och gör mig i ordning för att åka till stan för att se på bio med min snygge vän Emma. Vi ska se premiären av Fast and Furious 6! Ahhhhhh, ska bli jättekul! Dessa älskade bilar! <3
 
Så det blir en lång dag imorgon, nattiii.
 
Large