dancing through the fire

Klev upp halv sju imorse, var allt annat än pigg kan jag säga. Men det var bara att hoppa upp och klä sig varmt för en dag i stallet. Skulle hjälpa till när Elin när hon skulle hoppa och det gick hur bra som helst! :) Jätteroligt! :)
När jag kom hem gick jag direkt och la mig, blev hur trött som helst. Sov i flera timmar, hehe.
 
Ikväll har jag ingenting att göra, så otroligt trist. Får väl sitta och plugga (rolig lördagkväll känner jag, haha). Imorgon ska jag iväg ett tag och på kvällen blir det dans.
 
 
Ska ta kort under lovet, så jag slipper ta gamla foton hela tiden..................

Livet

Ska snart sova, är helt slut i kroppen och huvudet. Men helgen har varit otroligt bra! I fredags drog jag ner till studion och dansade, vilket gick hur bra som helst! Igår kom Elise förbi en stund innan jag åkte in till stan för att gå på en fest hos Lina. :) Träffade nytt folk, dansade och hade det allmänt bra! Åkte sedan med Emma hem för att spendera natten där. 
 
Vaknade runt ett imorse, så Emma lagade pannkakor till oss innan vi åkte till stallet. Hur mysigt som helst! Efter det fick jag skjuts ner till dansstudion och svettades lite, haha. Är så pepp på dansen nu, vill utvecklas så mycket som det bara går! 
 
Ska fixa nya bilder, det här går ju inte. :p