Myskväll

Sitter just nu på golvet i myskläder och har typ ingen ork alls, även fast jag har sovit hela natten och även nu på eftermiddagen. Om det är värken som gör att jag inte har någon energi... 

Ska i alla fall snart göra mig i ordning för att åka in till stan för att äta middag och gå på bio med min kärlek. Ska bli supermysigt. ❤️

Men då ska man väl få tummen ur och diska och sedan fixa sig. Få i sig Ipren också. 

SlitenTessan

Den här dagen spenderades  i landstingshuset på jobb. Trött i kropp och huvud, men efter en lunch på sibylla gick det rätt okej ändå. Fick springa lite tidigare från jobbet, eftersom jag skulle till sjukhuset, ögonmottagningen. För att jag ska få körkorttillstånd, så måste jag få ett intyf av en läkare. Den här skadan sitter där i bakhuvudet och hånflinar åt mig. Vad jag än ska göra, så sitter han där och ler. Men fick räcka finger mot honom och gå med högt huvud från sjukhuset - för det gick hur bra som helst! Är så glad att Lenita följde med och var mitt stöd.
Så fort jag har fått det där tillståndet, då ska Tessan ut och köra! Ojoj. 
 
När jag gick därifrån kände jag hur trött och slut jag var. Jag hade egentligen dans ikväll, men det var inte att tänka på. Under hela kvällen har både huvud, kropp och själ varit helt slut. Hoppas att det här går över snart, avskyr denna känsla. 
 
I hopp om att jag mår bättre imorgon, så ska jag iväg till skolan. På kvällen blir det tre timmars dans, woop. Snart ska jag krypa ner bredvid min kärlek och sova. 
 
Kan fortfarande inte lägga upp bilder från iPad:en? KULATTLÄSADÅ? nä. 
 
😂

kaninteladdauppbilderfrånminipad?

Mesta delen av den här dagen har gått åt till att sova. Fattar inte, jag är trött verkligen hela tiden. Kom till och med en och en halv timme för sent till dansen för att jag försov mig efter att skolan var slut. Crazyy. 
Men av det som jag var med på dansen så gick det super! Tränaträna inför tävlingen i Barcelona i april.
 
Imorgon ska jag iväg och göra ett prov, sedan blir det stan med Emma och Blandine. Mys! Så fort min babe har slutat så ska vi gå och kika på mobiler är det tänkt. Hehe, spännande. Och när vi är klar med det lär vi nog bara åka hem och mysa en massa. :) 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen med min lilla kisse som ligger och sussar så gott redan. 
 
🙊
weheartit