Bra dag

Jag känner att allting börjar flyta på nu. Hittat nya vänner som är helt fantastiska på skolan och själva studierna börjar kännas bra också. Matten som har varit hemsk förut, börjar kännas bra också! 
Det enda tråkiga är att jag inte blir frisk, varit sjuk nu i typ 1 1/2 vecka nu, börjar kännas drygt. Vill kunna börja träna igen JÖÖÖ.
 
Imorgon blir det historia på skolan och sedan ska det pratas om dansfördjupningen. Så får vi se om jag mår bättre imorgon, så att jag kan dansa. Hoppas!
 
 
Lol tumblr

Myslördag

Med tanke på att jag fortfarande är sjuk, så har jag bara tagit det lugnt. Sovit en massa, fått en B&J från maxi (<333) och suttit vid datorn. Jag håller faktiskt på att bli bättre, äääntligen. Så imorgon ska jag ta mig till studion och titta på dansen i alla fall. Så blir det skola till veckan också.
 
Sitter med tända ljus i ett mörkt vardagsrum och har det rätt mysigt, med godis och grejer. Har däremot en mensvärk som ärligt håller på att ta död på mig, tur att det finns smärtstillande, mmmmm. 
 


Blä och uschhhhh

Här händer det inte mycket, just för att jag är så äckligt sjuk. Feber, snorig som en tok, ont i hela kroppen och skallen är seg som sirap. Sover så mycket som möjligt, tittar på tv eller spelar på ps4an med min pojkvän, som nu också blivit sjuk eller så sitter jag här vid datorn. 
Missat massor i dansen och skolan, har inte tid med detta..........
Hade dessutom en körlektion inbokad imorse och det var ju bara att avboka den.. 
 
Så nu är jag inte den gladaste kan man säga, haha...... 
 
Haha tumblr <33333