Blä

Igår var jag iväg på ridterapi igen. Och denna gång, jag var helt mållös. Det gick så fantastiskt bra och jag känner hur jag bara växer i mig själv! När jag var klar i stallet for jag hem så fort jag kunde för att duscha och göra mig i ordning för att åka till stan. Mötte upp Maja och Jennifer inne på teatern för att kika på Danskarusellen. När det var klart hade jag så fruktansvärt ont i huvudet, obeskrivligt ont. Det släppte inte heller på väldigt länge och det var till och med att synen på ena ögat blev påverkat. NAJS.
 
Och när jag vaknade imorse var det som att någon hade drämt något hårt i huvudet på mig, jag hade så ont. Antar att det har hållit i sig sen igår. Så mina planer för dagen fick strykas. Så jag har faktiskt mest sovit idag, enda sättet för mig att få bort huvudvärken. Nu har jag inte lika ont i alla fall. :) 
 
Imorgon hörrni, då händer en rolig sak! Inget blir inte direkt annorlunda, men det blir mer på riktigt! :D 
 


Förändring

I förrgår var jag iväg till Nikita Hair för att få mitt skabbiga hår fixat. Och bästa Tchouma fixade såklart det så himla bra! Jag blev verkligen så himla nöjd. Och igår var jag hemma hos mommo med min fina släkt och käkade middag och myste. Jag har sån fin familj, så glad att jag har dem så nära <3 
 
Och idag var jag och älsklingen hem till hans föräldrar och myste där. Käkade lunch och vi pratade en massa. Verkligen supermysigt! Så ikväll har vi inga planer, mer än att äta gott och bara va.
 
Hoppas ni får en riktigt härlig fortsättning på helgen! 
 

:)

I förrgår var jag på stan med finaste Jennifer, vilket var hur mysigt som helst. Gick lite på stan, jag köpte mig en ny concealer och lösögonfransar till vårshowen. Sedan tog vi oss en middag på Vezzo, namnam. Så skönt att bara sitta och prata om allt. Hon är världsbäst. 
 
Igår var det stenhård träning på streetjazzen och det gick riktigt bra! Älskar den dansen och det kommer bli så roligt att dansa den på showen! Wihooo. 
Och idag ska jag hämta ut mitt paket på Kicks, nämligen min Anastasia brow gel! 
 


Här är grejerna som jag köpte och även lite saker som jag fick med från Kicks!