-

Började min julafton genom att åka till Tchouma för att färga,klippa och fixa håret. Supermysigt att få sitta och prata en massa och bli ompysslad. Åkte sedan med min mamma till mormor där vi skulle fira julafton. Åt gott, myste på och allting var bara så lugnt och mysigt. På kvällen for jag hem till kärleken och hade vår julafton här. 
Så min julafton blev verkligen mysig och bra. 
 
Sedan har det inte alls hänt nå mycket. Sovit en massa, suttit vid datorn och chillat. Idag har jag träffat mamma och kvällen kommer spenderas hemma och bara ta det lugnt med tanke på att huvudet är fucked. 
Imorgon ska jag mysa med Tchouma, vilket ska bli kul! 
 
Så livet rullar på som det ska. :) 
 Gym

Idag har det varit en bra dag! Tog mig till gymmet, vilket inte var igår kan man säga. Lollo hängde med, så det blev dubbelt så roligt! Himla skönt att känna att det sitter kvar, även fast man inte tränat på länge. Skönt att komma igång igen med träningen. :)
 
Sedan skyndade jag mig hem och duschade innan jag tog en promenad till mamma där det vankades julgodisbak! Så himla mysigt! Det blev en chokladfudge och kola! :) Och som vanligt är jag sämst på att komma ihåg att ta kort, men strunt samma. 
 
I övermorgon är det julafton... Vart är julkänslan? Som bortblåst, den existerar inte. Haha, men hoppas den dyker upp lite på jul iaf.
 


Fredaag

Igår var jag på stan med min saknade själsyster,  Lenita. Världens absolut bästa. Vi tog oss en lunch på sibylla och sedan gick vi hem och satt och pratade om allt mellan himmel och jord typ. Så det var supermysigt.
 
Och idag så är det äntligen så är det helg! Dagen har gått åt till att pyssla lite här hemma och har även pysslat om mig själv lite grann. 
Kikat på Homeland med Pelle och nu blir det dags för en spelkväll! Skönt att komma in i en annan värld och få tänka på något helt annat! 
 

Haha, fint