Körlektion #3

I förrgår hade jag min tredje körlektion och det gick riktigt bra! Så roligt, heheh. Gårdagen spenderades på stan med Lollo. Det blev verkligen en heldag på stan och jag unnade mig ganska mycket för en gång skull. :) Dock blev det inga kläder eller byxor som jag är i stort behov av. Nope. Usch. 
På kvällen gick jag och älsklingen ut och käkade på Eastern och sedan kikade vi på Warcraft på bio. Den var ganska bra faktiskt! :) En riktig myskväll. 
 
Idag blir det bara chill och mys skulle jag tro. Kanske skulle försöka få in lite städning också. 
Hoppas ni får en fin helg!
 Måndag!

Min helg har varit bra, även fast känslorna har varit väldigt nära till hands. I fredags var jag ut och käkade med Emma, vilket var supermysigt! Vi åt på Tre rum och maten var riktigt god och restaurangen var väldigt mysig. Och resten av helgen har egentligen bara chill. Inte gjort nå mycket alls, vilket har varit skönt. 
 
Idag var det äntligen dags att åka till remonthagen igen för att träffa min neuropsykolog, som för övrigt är världens bästa. Samtalet var super och jag mår alltid så bra när jag går därifrån. 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, gymma kanske? Vi får se!
 
Bra torsdag

Idag har jag haft en riktigt bra torsdag! Började med att göra mig i ordning och stressade in till stan för att sedan inse att jag kommit en halvtimme för tidigt, hehe. Så jag satt mig på en bänk och lyssnade på musik då en gubbe kom och satt sig bredvid mig och började prata. Så i 20 min ca så pratade jag med en främmande gubbe som berättade om sin kryssnig som han skulle på, vädret och om vården. Sedan gick jag på Expresso House med Andrea där vi lunchade och jag tog för vana Caramel cheesecake till efterrätt, namnam. När vi ätit klart och pratat om allt mellan himmel och jord tog vi oss iväg på stan i jakten på en hushållspappershållare. Hittade en sådan på Lagerhaus och även en "Pain killers" burk eller vad man ska kalla det. Om man ändå ska ta och äta smärtstillande varje dag, varför inte göra det lite roligare med en annorlunda burk?
 
När jag kom hem stoppade jag in lite glas och sånt i hyllorna, så snart är även mina grejer i lägenheten. Känns så roligt att vara sambo på riktigt nu, åh vad jag trivs. Ikväll kommer det bara vara lugnt tror jag och imorgon ska jag på stan igen, fast med Lollo. Då blir det jakt på byxor och lite saker till köket. Roligt roligt! Och tvättstugan på eftermiddagen, inte lika roligt kanske, hehe.