Tankspridd

Vid 11:15 gick jag ner på stan för att möta upp Emma, då vi med en gång gick iväg till bbq för att äta lunch där. Tyvärr så var jag så tankspridd och jag kändes inte så närvarande alla gånger. Men det är sånt kaos i mitt huvud just nu och jag vet inte vad jag ska göra för att få ordning på allting. '
Sedan gick vi lite på stan innan jag skulle iväg på min körlektion. Början på lektionen var jag värdelös, jag kände mig så kass haha. Men efter en stund så släppte det, vilket var skönt. Så avslutade lektionen med ett leende i alla fall. 
När jag var klar så mötte jag upp Emma innan vi skulle åt olika håll. Vad jag kommer sakna min älskade vän! 
 
Nu är jag hemma och jag är alldeles tom i huvudet, är så förbannat utmattad. 
Imorgon ska jag träffa Jennifer, vilket jag ser så mycket fram emot! Ska bli så mysigt att få träffa henne igen. 
 
Och i vanlig ordning så får weheartit rädda mig med bilder, på grund av att jag inte kan gå in och lägga till bilder från min telefon. Men när/OM blogg.se fixar det, så kommer det komma en bildbomd med bilder som jag har tagit under dagarna. 
 
thoughts, quote, and tumblr-bild

Livet vägrar att samarbeta

Vet inte om man ska skratta eller gråta, ärligt talat. Allt känns förjävla tungt rent ut sagt och det känns som att livet utmanar mig med alla slags motgångar. Och nu är det så lite som krävs för att det ska rinna över. 
 
Jag åkte till UM imorse och blev klar där på en kvart. Sedan träffade jag Emma och vi gick en sväng på stan och sedan blev det fika, såklart. Och när vi sitter och fikar, så känner jag hur något stöter in i min stol. Och när jag vänder mig om för att se, så är det en gammal tant som har krockat in lite med sin rullator i min stol. Hon tittade på mig med världens dödsblick och jag hörde hur hon muttrade "men herregud" och diverse. Haha, ja. Jag gjorde fel som satt på stolen helt enkelt. 
Trots all skit som pågår just nu så fick jag en mysig stund med min fina vän. Och imorgon blir det ännu en fika med henne innan jag ska iväg på min körlektion. 
 
Vädret bjud på finväder dessutom idag, så det var mycket trevligt. Invigde mina nya skor och byxor. 
 
Och än en gång så kan jag inte ladda upp en bild, för att appen inte vill fungera. Blogg.se, fixa detta nu!!! 
 
cat, cute, and animal-bild
weheartit

Finväder och ännu finare sällskap

Hejsan hoppsan! Idag for jag in till stan för att träffa min fina Emma! Det var finväder och det var verkligen så härligt. Det blev lite ärenden på stan och jag skulle köpa mig cykelbyxor och shorts. Det blev sommarskor och ett par byxor, haha. Blir sällan det man måste köpa. 
När jag kom hem blev det inte så roliga samtal ringda, men skönt att ha det gjort! 
 
Ikväll ska vi kika på det sista avsnittet av Game of thrones, kommer bli tråkigt på måndagskvällarna framöver då man inte längre har det att se fram emot....
 
Och här skulle jag ladda upp en bild på mina nya skor, men med tanke på att den nya appen inte verkar vilja samarbeta med mig, så kan jag inte det. Ni får se dem vid en senare tillfälle!
 
spongebob, funny, and fuck-bild
weheartit får än en gång gå in och hjälpa till med bilder, jajjamen