Åre

Även fast hela min kropp skrek efter att få ligga kvar i sängen imorse, var det bara att pallra sig upp och ta sig iväg till skolan. För att idag, skulle vi nämligen på en utflykt. Så hela AL satt sig på en buss för att först kika på hällristningar. Och jag tycker det är intressant att lyssna på sådana saker, gillar historia och så. Så det var spännande! Sedan satt vi oss på bussen igen för att åka till en annan folkhögskola för att käka lunch. Ringde då min saknade Lenita för att prata av mig lite, med tanke på att tankarna tog död på mig. Satt oss på bussen en tredje gång, för att åka till Åre chokladfabrik. Som den lilla chokladberoende bruden jag är, så blev allting lite lättare då. Köpte med mig 4 strutar, mhmm. Och sedan for vi in till Åre för att kika runt en liten stund innan vi satt oss på bussen för sista gången, för att åka hem. Skulle såklart somna som ett litet barn och vaknade först när vi kommit fram.
 
Är ändå stolt över mig själv, att jag tog mig upp imorse och faktiskt åkte iväg. För jag fick trots allt min choklad, så det var absolut värt det, haha. For sedan hem med min fina och nu sitter jag här. Borde ta och diska, så ska göra det så fort jag har skrivit klart detta. 
 
Hoppas att ni hade en fin dag!
 
 

Slapp söndag

Imorse for kärleken iväg på rally och jag sov en liten stund till innan jag klev upp och satte mig vid datorn. Dagens planer blev ändrade, så jag satt bara rätt upp och ner och gjorde ingenting. Först när Pelle kom hem igen, så klev jag upp och tog mig en lång, varm dusch. Skönt att skölja bort tankar och skit. 
Har inte gjort så mycket nu på kvällen, mer än att ha kikat på Gossip Girl och försökt tänka bort att det är måndag imorgon. Uhhh.
 
Ska avluta dagen med en ansiktsmask i alla fall, så har både håret och ansiktet fått sig lite omtanke. 
 
Outline
weheartit