Work

Idag blev det lite timmars jobb för min del! Var allt annat än pigg imorse, men tog mig upp och blev skjutsad till jobbet. Var inte så mycket folk idag, men det som gör det jobbigt är att man tappar så fort det som man har lärt sig om man är timvikarie. Menmen, förhoppningsvis så hittar jag mig ett jobb relativt snart. 
 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kika lite övningskörningsmöjligheter på trafikskolan kanske! Hmm, dags att ta tag i det nu. Och äta ska jag göra. Mhm.
 
Teddy bear
weheartit

Springtur

Hur underbart är det inte att knyta på sig skorna och ge sig ut och springa, när skallen är fylld av tankar och hjärnspöken som bara gör en knäpp? Hur skönt som helst tycker jag. När man pressar kroppen till max och peppar sig själv i tankarna för att orka ännu lite mer. Riktigt go känsla.
 
Har inte gjort så mycket idag, slängde iväg ett cv, snackat med Elise, spelat cs och kollat på Hannibal. Inget annorlunda jämfört med de andra dagarna alltså. Hoppas på att kunna göra något imorgon. Träna kanske? Får se.
 


 

Mardröm

Idag har väl gått åt till att inte göra någonting. Vaknade inatt av att jag grät, första gången sedan jag var 4 år som jag vaknar av en mardröm och gråter. Hmm. Har snackat lite med Elise på Facetime och har även kikat på lite serier i väntan på att kärleken ska komma hem. 
Har en väldans längtan efter dansen, terminen som kommer så vill jag utvecklas så mycket som möjligt. 
 
Ska ta och spela cs en sväng, sedan blir det att hoppa in i duschen och göra sig lite fin! Det är en sån dag idag, då man vill göra något extra. :) 
 
Lol