😎

Igårkväll lagade Rickard pizza till middag och vi kikade på Joe och Hercules medans vi käkade. 
Har varit vaken ett tag och snart ska vi väl ut och fotografera lite. 

Har ju glömt att berätta om flashdance ju! Det var bland det bästa jag har sett. Jag skojar inte, efter 10 sekunder av showen så har jag gåshud och tårar i ögonen. Så var det hela showen, fram till sista scenen, då tårarna bara rann. Den var magisk!! 


Haha bra bild osv. Gym

Sov väldigt länge idag, igen. Otroligt skönt! Drog sedan iväg till gymmet med Tchouma och körde armar. Börjar bli riktigt peppad på att forma kroppen nu, när man faktiskt känner skillnad. Dessutom så är det så skönt att få ur sig all skit man har i kroppen, psykiskt som fysiskt. Helt underbart. Att man dessutom har en vän som peppar och hjälper en hela tiden gör allting så mycket bättre. 

Helgen ska jag spendera med Lenita, ska bli hur roligt som helst. Kommer bli mycket prat, skratt och gamla minnen. Man KAN inte må dåligt av att vara med den människan. ❤️


Är oerhört svag i armarna, men det ska det bli ändring på! 💪

Neuromottagningen

Igår var jag till tandis igen, tack och lov var det ingenting som behövdes fixas. 💪 på kvällen var det dans och även det gick ändå bättre än förväntat. 

Då var det dags för ännu ett möte, men på ett nytt ställe denna gång. Nämligen på neuromottagningen. Efter det ska jag till skolan en snabbis, sen har jag tid på remonthagen. Hade ärligt ett litet bryt igår, är så fruktansvärt less på alla dessa möten. Det är jättebra att de finns, det vet jag. Men ibland går det inte att hålla tillbaka tårarna. Helvetesjävlaskitolycka.