Kampen mot rädslan.

Det finns många saker hos sig själv som man inte vill acceptera eller inse. Jag har en sak som jag verkligen inte har velat inse, men nu har jag varit tvungen att acceptera det. Det har gjort att jag har nästat hatat mig själv - för det här är inte jag. Men istället för att hata mig själv för något som jag inte kan rå för, så ska jag jobba tillbaka till det som jag hade förut. Och jag tänker dela med mig av min utveckling och jag kommer se varje litet framsteg som något stort.
 
Det är först nu allting har kommit över mig och jag har märkt vad som kan ske. - Jag har blivit nästintill rädd för att rida. Med tanke på vad jag har varit med om är inte det så konstigt, men i min värld finns det inte. Jag har alltid ridit, ridningen och hästarna är ju jag. Men nu har det kommit över mig och jag kan inte dölja rädslan för mig själv längre. Som sagt, jag har hatat mig själv för det. Tanken har slagit mig, är det vekligen värt att rida? Men jag ser inget annat alternativ, jag ska rida. Jag ska vara runt hästarna, det är jag och har alltid varit det. 
 
Så nu har jag bett världens bästa om hjälp och jag vet att jag kommer få en otrolig hjälp. Allting sitter i ryggraden, jag behöver bara slappna av och få lite repititioner så kommer jag att vara tillbaka dit jag var förut - en trygg och duktig ryttare. Det är mitt mål och dit ska jag nå. 
 
Quote | via Tumblr

17

Haha, har verkligen märkt att jag inte kan vara utan bloggen. Men de närmaste dagarna har det hänt en del saker som har gjort att jag har varit väldigt nere och ledsen, som gjorde att jag inte ville skriva. 
Men igår fick jag annat att tänka på med tanke på att jag fyllde 17 år! Fick jättefina presenter och fick fint besök av vänner och släkt. Jag är så nöjd! :)
 
Idag har jag inte gjort något, bara läst. Läste ut boken "The heroin diaries" av Nikki Sixx. En helt otrolig bok, det är knappt så att man förstår att det är sanning när man läser den. Men jag rekommenderar den, framför allt om man är ett Mötley Crüe-fan. ;)
 
Jag är så glad, på fredag åker jag och min älskade vän Elise till Stockholm! Kan inte vänta, det kommer bli så roligt! :) 
 
Sitter och lyssnar på Rammstein nu och det är helt galet vad lycklig jag känner mig! Konserten från Bråvalla festival spelas upp varenda gång jag lyssnar på dem. Helt sick vad musik och ett band kan göra en så glad. Åh.