.

Haha, det blir inte mycket skrivet här längre. Finns typ ingenting att skriva om, med tanke på att det enda som jag gör på dagarna är att gå i skolan och dansa. Kan bli tråkigt att läsa om det varje dag. ;)
Igår for jag och mamma iväg för att shoppa. Först blev det Hööks, så vi köpte ett täcke och lite nödvändiga grejer till hästen, hehe. :) Sedan gick vi in på gallerian och jag köpte kläder och en dvd med Rammstein. Och till sist blev det Ikea, där vi köpte en spegel, ljus, handdukar och lite sånt. :)
 
I fredags fick jag hjälp att färga håret av finaste Anna. Blev hur bra som helst! :) Dansträning efter det och sedan for jag hem en stund, för att sedan åka in till stan för att kolla på bio. :) Såg "The Conjuring", typ den värsta filmen jag har sett, haha! Men det var en jättetrevlig kväll med trevligt sällskap :)
Idag ska jag sitta och plugga innan jag ska in till dansträningen. :) 
 
:-P
 

Trött

Kom hem från dansstudion för en stund sedan och jag är hur trött som helst. Kan knappt hålla ögonen öppna, så ikväll ska jag plugga lite grann och sedan blir det en dusch innan jag hoppar i säng. Ska försöka hinna med att läsa en stund också. Imorgon blir det idrott och engelska på skolan och sedan tre timmars dans. Åh, det är så roligt! :)
 
 

Äntligen

Skön dag idag på skolan, började med att kolla på en film i två timmar. Sedan var det bara lunch och engelska kvar, hur skönt som helst! Gick sedan ner till studion för att dansa i  typ två timmar. Det var mitt första "riktiga" pass, eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Haha, känns att man har haft ett uppehåll under hela sommaren.. Men nu ska det bli ändringar på de. ;)
 
Imorgon är det svenska och samhälle på schemat, sedan blir det två timmars dans igen. Streetdance och lyrisk jazz. Pepp! Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar. 
 
Kan inte ladda upp bilder?? Åh