Trött

I fredags var det sista kvällen av vårshowen. Tycker att alla tre dagar gick väldigt bra och jag är jättenöjd. Resten av helgen gick till att inte göra ett dugg. Hur tråkigt som helst, jag vill ha något att göra mest hela tiden? Haha.
 
Idag var det dags för skola igen, fett opepp. Men jag har fått ett prov ur världen nu, hur skönt som helst. Imorgon ska jag dra till Elise. Medans alla andra är ute och festar ska vi vara hemma och mysa. Bra mycket bättre det, tycker jag. :) 
 
Nu ska jag ta och läsa den här förbannade engelskaboken, pallar inteeeee.
 
Ska fixa nya bilder. Snart.

Absolute Zero

Tre kvällar, tre shower och jag är så nöjd. Allt gick hur bra som helst, men det känns väldigt tomt nu utan dansen. Men jag ska börja gymma och jag ska ta tag i ridningen. 
 
Idag har jag inte gjort ett dugg och jag kommer inte ha något att göra tills på måndag. Fett less, jag kan inte bara sitta och inte göra något. Sjukt, men ändå. Det är mitt sätt, att slippa alla vidriga känslor, tankar you name it. 
 
Så jag tror att jag ska sova mig igenom helgen, kul. 
 
Fick tre fina buketter efter showerna! 

Stress

Igår var det stora genrepet inför vårshowen. Allt kändes hur bra som helst, är taggad till tusen! Ska bli hur roligt som helst. Jag hoppas att allt kommer gå bäst på showerna, vill inte göra någon besviken. :)
 
Idag hade vi nationella prov i svenska, läsförståelse. Hoppas att det gick bra, på torsdag är det dags för det sista nationella i svenska, skrivdelen. 
Imorgon är det dags för den första showen. Det blir en lång dag imorgon, hoppas att jag pallar med allt...
 
Nu ska jag fortsätta med att plugga med samhällsuppgiften. Tvi.
 
Tumblr_mlijumzmid1r2n96co1_500_large