Welcome to the pride

Idag var en sån där sjukt bra dag. Tog mig iväg till skolan, helt i onödan, men fick lyssna på nationella muntliga och sedan fick jag träffa specialpedagogen. Så helt i onödan var det ju inte riktigt. 
Efteråt så gick jag till ett litet hörn i skolan för att försöka få lite arbete gjort medans jag väntade på Elise. När hon kom till mig, så drog vi ned till stan. Vi strosade runt på lite affärer och jag köpte med mig lite saker. Var även förbi på körskolan och köpte teoriböcker och så. Nu är det faktiskt dags att ta tag i detta. 
Innan jag for hem så köpte jag med mig en tröja till pojkvännen, bara för att jag är världens bästa brud, heheeh.
 
Det blev en sväng till gymmet med Tchouma när jag kom hem. Det var ett riktigt kasst pass, jag har tappat så mycket styrka. Men nu är jag tillbaka, så det är bara att bygga på igen. 
 
Imorgon är jag ledig, hur skönt som helst. Blir kanske en fika på stan med Elise och det blir även ett gympass med Tchouma. Åh, livet just nu är fan gött. 
 
 ^^^^

Haha, älskar när man har skrivit ett inlägg, men det inte kommer upp. Baara att göra om. 
Det blev ingen vårshow för min del, med tanke på att jag var tvungen att åka in till akuten och skit. Men jag är ändå glad att jag tog det beslutet, att skippa showen. Hade inte varit snällt mot kroppen att pressa den på det sättet efter både förkylning och en vidrig magsjuka. 
 
Däremot så blev jag ju bra till helgen, så jag hoppade in och jobbade istället, både fredagen och lördagen. Skönt att göra något annat än att bara ligga hemma och titta upp i taket. Och dessutom att få åka till kärleken igen. <3
Idag jobbade jag heldag och imorgon ska jag till skolan och fixa lite. 
 
Och balen närmar sig med stormsteg och jag är så redo för detta. 
 
Beautiful But Cold