Tessan har tagit sportlov.

Hur skönt är det inte att vara ledig imorgon? Superskönt. Så jag ska ta en lååång sovmorgon imorgon! Haha, just därför kommer jag vakna runt sju.... 
 
Igår var jag till stan och träffade min saknade vän Jennifer, vilket var underbart roligt! Vi tog en fika och sedan följde hon med mig till skolan och följde även med mig en stund på dansen. Mysigt som bara den! <3
 
Idag var det sista skoldagen för mig innan lov och sedan gick jag ner till dansstudion och dansade tre timmar. Åh, så roligt! Men nu ska jag sova, är hur trött som helst. 
 
Nomnomnom
 
En bild från dansen idag. En del kan tycka att det här är ingenting, men jag ser en stor utveckling hos mig själv! Det gillas och mer ska det bli, weeeeoooo.

this is how I show my love

På engelskalektionen fick vi träna på att göra ett gammalt nationellt prov, hörförståelse. Personligen tycker jag att hörförståelsen är det svåraste. Att sitta i en timme och hålla fokus på vad som sägs. 
Sedan var det lunch, så jag och Elise gick ner till donken och käkade där. Träffade även Joel en snabbis, mycket trevligt! :) Direkt när jag kom hem gick jag och la mig och sov i flera timmar. Härliga dagar.
 
Det är ju naturprov imorgon, och jag känner att jag inte riktigt känner mig redo för de haha. Så jag vet vad jag kommer göra resten av kvällen, sitta och plugga som en tok.. 
 
Imorgon blir det dans, ser verkligen fram emot det. 
haha, åh

Yes!

Roligt. Jag hade missat att vi inte hade någon naturkunskap idag, som är mitt enda ämne på måndagar. Så jag åkte in till skolan helt i onödan, men jag fick ändå mycket bra gjort. Sedan gick jag ned till DNA och var där ett tag innan jag gick ned till dansstudion. Dansade dansteknik och streetjazz
 
Fick en sån härlig känsla idag på dansen, jag blev som så stolt över mig själv. Vad jag lyckas med många saker, hela tiden. Det gav mig lite mer energi till att kämpa med dansen. 
 
Imorgon ska jag träffa min saknade vän, vilket ska bli hur roligt som helst. Men nu ska jag sova, är hur trött som helst. 
 
haha, en bild sen i somras.