This moment

Dagen kunde inte ha börjat värre. Allt kändes tungt och på mötet blev allting verkligen svinit jobbigt. Kände mig extremt liten och ville bara försvinna. 

Men sedan vände det, jag vet inte hur jag ska visa hur otroligt tacksam jag är för att jag har världens bästa människor med mig. Människor som får mig att le när allt känns hopplöst. 
Och dansen gick sådär otroligt bra! Det mesta satt och jag kunde verkligen ge allt, med ett leende. Sitter fortfarande och mår bra, snälla låt den känslan sitta kvar.. 🙏


Världens bästa häst, som får mig att bli sådär löjligt lycklig. ❤️️

Sjuk och less

Det enda jag har gjort idag är att ha legat i sängen och stirrat upp i taket. Kroppen ömmar, huvudet spränger och frustrationen över att inte kunna göra ett dugg blir bara större. Jag vill verkligen inte vara sjuk och jag har inte tid för det heller, haha.. Ska vara med på en show nästa vecka, så vi får se om jag hinner bli frisk tills då. 

När jag inte kan göra något, så ligger jag och tänker istället - värsta jag vet. Jag överanalyserar allting som hänt och i vanlig ordning så kommer jag fram till att det är jag som är problemet i alla händelser. Öh, blir less på allt tänkande. Måste träna och få bort tänkandet, måste bli frisk!! 

Det här fördriver jag tiden med, Nikki Sixx. ❤️️