Ridning

Idag var det dags för BK och ridterapi igen. Med tanke på att jag hade så fullt upp med showen ett tag, så la vi behandlingen på is tills det var klart. Dvs att vi kör igång nu igen! Och än en gång känner man verkligen vad det gör för både kroppen och huvudet, en helt underbar behandling. Och att desstuom få sitta upp på hästryggen efter en timme är helt magiskt. Sakta men säkert hittar jag tillbaka förtroendet och allt det där till hästen och det runt omkring. 
Det gör mig så lycklig och jag vill verkligen komma tillbaka till ridningen igen. Komma igång och träna på riktigt med en häst igen, för ÅH vad jag saknar det. Att jobba  tillsammans, utvecklas tillsammans och så. Och jag är så stolt över mig själv som har hittat tillbaka till den motivationen och viljan igen! 
 
Imorgon ska jag på ett möte på remonthagen med min läkare och neuropsykolog. Ett efterlängtat möte! Och efter det ska jag ta mig till försäkringskassan, inte lika efterlängtat kanske, heheh.
 
Hoppas ni haft en fin start på veckan och att den fortsätter vara bra!
 


Vårshow

Och nu är det över. Igår var sista showen och jag är SÅ glad att mitt ben höll hela showen. I förrgår sträckte jag nämligen  mitt ben rejält och jag var tvungen att skippa andra akten på den andra showen vi hade. Fick sån fin hjälp och det var nog räddningen till att jag kunde köra sista showen! Det var ju två shower igår, men jag hoppade över den första för att vara i så god form som möjligt till den sista och det var ett smart val må jag säga. Jag är så himla nöjd över denna vårshow, jag kände att jag gjorde allt jag kunde och det gick så bra! I år var det verkligen en sjukt bra show rakt igenom och jag är så glad att jag var med på det här året också. 
Nu är det lov från dansen och jag ska känna efter ordentligt vad min kropp behöver, med tanke på att det har varit rätt kaos nu på slutet. Dvs att jag ska ta hand om mig själv och allt runt omkring.
 
Idag blir det bara massa vila och ikväll ska jag och älsklingen titta på första avsnittet av GAME OF THRONES. Aaaaa, som jag har längtat och väntat! 
 
Hoppas ni har haft en mysig helg och att eran vecka blir amazing!
 


Kiropraktor

Igår var det lilla genrepet inför vårshowen och det gick faktiskt ganska bra. Tyvärr börjar jag känna av min magkatarr igen och det suger.  
 
Idag for jag iväg till min kiropraktor som fixade i ordning min kropp kan man väl säga och jag var enormt groggy efter behandlingen. Så jag gick förbi en snabbis på studion och kirrade lite grejer och jag gick även och köpte magnesium så att jag har någon chans att slappna av. 
Och ikväll var det de stora genrepet och det gick faktiskt riktigt bra! Jag är väldigt nöjd. Så imorgon är det vilodag från dansen, även fast jag måste ta itu med en väldans många andra grejer istället. Och på torsdag kära ni, då kör vi VÅRSHOW!
 
athletes, diy, and original-bild
Jag kommer ta bilder, jag lovarrrrrrrrrrr