Min älskade mamma

Det har varit lite dålig uppdatering här, men i lördags kom min älskade mamma hit! Jag har saknat henne så in i tusan och jag blev helt överlycklig när jag såg henne komma gåendes på flygplatsen. Så hela veckan har jag bokat in att vara med henne varje dag och ta vara på varje minut med henne. Så igår var vi på stan en sväng och sedan följde jag med till mommo där vi käkade middag.
Idag kom mamma hem till mig och vi fixade lite ärenden innan vi drog ner på stan igen. Vi käkade go lunch innan vi for iväg och hämtade mitt paket som jag fått från Coolstuff.se och en snabbis hem till mig för att packa i ordning lite kläder och smink. For sedan hem till mommo där jag och mamma gjorde oss i ordning för att åka ner på stråket. Det blev tyvärr en väldig snabb sväng för mig. 
 
Nu ikväll så har jag träffat min helt underbara vän Lollo, som ställer upp i alla lägen. Hon är verkligen så fantastisk. Vi tog en promenad och med tanke på att jag inte hade ätit någon middag, så gick vi och köpte oss en varsin kebab och vi letade oss ett plats att sitta på. Vi hittade ingen bänk med bord, så vi klättrade upp vid en rutschkana och satt där och åt vår kebab. Det var så mysigt, att sitta där och snacka en massa och skratta så att tårarna rann och äta kebab. När vi var klara så var vi på väg hem, men då vände vi och gick ner på stan en sväng där vi träffade mamma en sväng. Lyssnade lite på Hårdrocksbandet och jag fick en massa barndomsminnen. Har ju trots allt växt upp inom hårdrocken med pappa och så. Men efter det blev det en promenad hem och nu sitter jag här. Från att ha gråtit så att ögonen svider, till att ha en sån go känsla i kroppen. Helt underbart. 
 
Nu blev det här ett jättelångt inlägg, haha. Eloge till den som orkar läsa allt! Hoppas att er onsdag blir toppenfin! 
 
beautiful, mother, and love-bild
 
 

Panikångest

Idag gick jag upp ganska tidigt för att sedan se att det var finväder! Bestämde mig ganska fort för att jag skulle ta en promenad till stan för att hämta mitt paket bland annat. Var på stan ganska länge innan jag bestämde mig för att gå hem. Efter en halvtimme typ så packade jag om väskan och gick in till stan igen för att möta upp Pelle och Charlie - det var jaga-pokemon-dags! 
 
När vi gick och efter en stund så fick jag min första panikångest på länge. Och av en helt annan anledning än vad jag brukar. Vi satt på ett ställe där det var massa okänt folk och det kom även två personer och satt sig alldeles bredvid mig. Det var som att något ströp mig långsamt och till slut klarade jag inte av att sitta kvar. Skyndade mig bort från platsen och bröt ihop totalt på ett ställe där det inte var folk. 
 
Jag har alltid tyckt om när det är mycket folk i farten. Men nu på slutet så klarar jag inte av det, jag måste ha minst en armlängds avstånd från okända personer, annars får jag panik. Det är så tråkigt, verkligen. Får prata med min psykolog hur man ska göra i sådana lägen, när paniken slår till. 
 
Förutom den händelsen så var det en fin dag och vädret leverade som den gjort nu några dagar! Hoppas morgondagen blir bra den också.
 
 
girl, bear, and teddy bear-bild
weheartit.